Opinie o zajęciach logopedycznych

Jeżeli jesteś zadowolony z mojej usługi - możesz podzielić się swoją opinią poprzez poniższy formularz:

 

Wpisz swoją opinię *
Twoje imię *
Twoje dane
Adres
Numer telefonu
E-mail
Twoja ocena:          

Opinie

2020-09-10

Powiem krótko - NAJLEPSZA W OKOLICY! To był 4 logopeda do którego trafiliśmy. Oj Pani Anna na początku "napociła" się w pracy z moim synkiem, bo to mega łobuz! :) ale "ustawiła" Fabianka szybko. Syn chętnie chodził na zajęcia i robił duże postępy. O dziwo w Gabinecie u pani Anny super pracował, ale w domu niestety nie udało nam się powtarzać materiału. Mimo to terapia postępowała do przodu. Dzisiaj Fabian pięknie mówi i tęskni za zajęciami u Pani Ani. PANI ANIU! BARDZO DZIĘKUJEMY - GDYBY NIE PANI, ZAPEWNE DALEJ BŁĄKALIBYŚMY SIĘ PO INNYCH GABINETACH. BARDZO DZIĘKUJEMY ZA PANI PRACĘ I WYTRWAŁOŚĆ!

Teresa


2020-07-08

Polecam! Polecam! Polecam! Profesjonalna diagnoza, dobrze wytłumaczone zaburzenie jakie ma dziecko. Wszystko pokazane na palatogramie, na modelu, rozpisane itd... Badanie słuchu na profesjonalnym sprzęcie. W razie potrzeby - odesłanie do specjalisty innej dziedziny ( u nas akurat do ortodonty) Terapia konkretna - bez zbędnych ćwiczeń naciągających czas terapii. Po prostu konkret, konkret, konkret... bo i konkretna babka! Miła, wykształcona i mega zna się na swojej pracy! Zasady współpracy jasne. Rodzic obecny na terapii notuje, pije przepyszną kawkę i cieszy się szybkimi postępami swojego dziecka. Polecam, polecam, polecam! P.S. Życzyłabym sobie, aby wszyscy logopedzi podchodzili tak rzetelnie do swojej pracy jak Pani Anna...

Monika


2020-01-23

Polecam z całego serca Panią Anię. Chodzę do Pani z dwójką dzieci i jestem zadowolona - dzieci robią postępy. Chętnie chodzą a Pani Ania to ciepła osoba i zna się na swojej pracy,cierpliwa i świetny kontakt łapie z dziećmi. Najlepszy logopeda!!! Polecamy. Jest świetna

Charczyńska mama Sebastiana i Arkadiusza

masowskan@gmail.com


2019-03-14

Witam. Mam 26 lat. Noszę aparat ortodontyczny ale efekty nie były satysfakcjonujące, gdyż wypychałam sobie językiem zęby. Po pierwszym spotkaniu z panią Anią okazało się, że mam wadę wymowy oraz infantylne połykanie. Dzięki pani Ani wyszłam szybko z wady i mogę się cieszyć z efektów nie tylko ortodontycznych ale także poprawnej wymowy. Z czystym sumieniem polecam panią Anię nie tylko dlatego że jest bardzo dobrym logopedą ale także dlatego, że kocha to co robi, że wkłada całe swoje serce w swoją pracę. Polecam wszystkim.

Sandra


2019-01-17

Po ponad dwuletniej współpracy, serdecznie polecamy panią Anię! Doskonale zna się na logopedii. Posiada ogromną wiedzę teoretyczną i praktyczną, co potwierdzają liczne certyfikaty. Potrafi zainteresować dziecko zadaniem ale też nie boi się dziecku sprzeciwić i każde zadanie (mimo sprzeciwu dziecka) jest wykonywane do końca. W terapii nie uczestniczy tylko dziecko ale też rodzice czy osoby przychodzące z dzieckiem na zajęcia, ponieważ pani Ania tłumaczy na czym zadanie polega, czemu służy, jak wykonywać takie czy podobne zadania z dzieckiem w domu. Nam została przekazana ogromna wiedza, która jest codziennie wykorzystywana także przy młodszym rodzeństwie. Sprzęt, z którego korzysta jest profesjonalny a przygotowywane materiały nawiązują do zainteresowań dziecka czy np. pory roku, świąt. Dziękujemy, ponieważ Adaś pięknie już mówi i powtarza: "Ania mnie nauczyła mówić" a przed Pawełkiem jeszcze sporo pracy.

Ewelina


2018-12-27

Gorąco polecam panią Anię! Super prowadzi zajęcia,córka bardzo chętnie chodziła.Najlepszy logopeda w okolicy

Grażyna

kolejowa 20/7,48-316 Łambinowice
692092831
grazia083@wp.pl


2018-02-06

Serdecznie polecam panią Anię! To świetna i kompetentna osoba posiadająca bardzo wielką wiedzę. Jej serdeczność i otwartość potrafi zdziałać cuda!!! Syn trafił do gabinetu z powodu zacinania- jąkania. Pani Ania nauczyła mojego syna metod radzenia sobie z jąkaniem i jednocześnie zajęła sie jego psychiką, bo problem tkwił głębiej niż nam się wydawało. Terapia trwała 5 miesięcy i syn dzięki terapi wyszedł z jąkania i do dnia dzisiejszego jest dobrze!!! A dodatkowo syn zmienił sie, nabrał pewności siebie... czyli same POZYTYWY!!! Polecam z całego serca!!! ☺

Weronika


2018-01-30

Niedawno zacząłem z córką chodzić do Gabinetu Logopedycznego mgr Anna Janowska na terapię integracji sensorycznej (SI). Bardzo się cieszę, że w Łambinowicach jest ktoś taki, kto prowadzi taką terapię. Chodzi o to,że w okolicy nie ma tego typu terapeutów. Jak już wspomniałam - terapię zaczęliśmy niedawno,bo jakieś miesiąc temu- więc o dużych efektach na razie trudno mówić. Jedynie co mogę powiedzieć to to, że diagnoza została wykonana świetnie - rzetelnie, profesjonalnie. Potem wszystko zostało omówione. W końcu ktoś mi dokładnie wytłumaczył, z jakimi problemami boryka się moje dziecko. Ćwiczenia prowadzone są ciekawie, aż chce się na nie chodzić. Z czystym sumieniem polecam!

Tadeusz


2017-11-02

Witam. Mam 24 lata. Pięć miesięcy temu zaczęłam u tej logopedki terapię EEG Biofeedback, którą zlecił mi neurolog. Zanim zaczęłam terapię, byłam kłębkiem nerwów i nie potrafiłam się skupić na nauce. Dziś jestem po treningach EEG Biofeedback i czuję się rewelacyjnie! Nie chodzę już zmęczona, przesypiam całe noce i co najważniejsze - nie denerwuję się tak szybko! Polecam bardzo terapię, którą przechodziłam. Wiem, że aby dobrze wykonywać terapię EEG Biofeedback trzeba mieć dużą wiedzę - w końcu to praca "na mózgu". Widzę, że pani Janowska ma bardzo dużą wiedzę - dlatego POLECAM, POLECAM, POLECAM!

***JOANNA***


2017-10-02

Dzień dobry. Jestem dziadkiem Lenki. Do Pani Anny Janowskiej chodziłem z wnuczką przez 16 miesięcy. Lenka bardzo wysuwała języczek między ząbki jak mówiła. Nie można jej było zrozumieć. Dodatkowo nie miała wielu innych głosek (razem było 8 głosek do poprawy lub wywołania). Pani Anna świetnie poradziła sobie z tym problemem. Pragnę zaznaczyć, że wnuczka ma lekkie upośledzenie umysłowe! Teraz pragniemy zacząć terapię poprawiającą ogólne funkcjonowanie Lenki - i już dziś wiemy, że polecimy tę sprawę Pani Annie.

Adam Michalczyk


2017-06-29

Polecam, polecam, polecam! Dziecko z dużą wadą wymowy brak głoski r,sz,rz,cz,dż a po 1,5 roku pracy wyraźna wymowa no i za to rrrrrrr dziękujemy!

Kasia


2017-06-29

Witam moja wspòłpraca z logopedą Anią Janowską jest bardzo owocna pomogła moim dzieciom .Còrka miała problem z wymową,teraz mòwi super ,a z synem chodze na EEG biofeedback i jest poprawa powiedziałabym o 100 % .Gorąco polecam .Ania poradzi sobie z każdym problemem jakie ma dziecko . Bardzo dziękujemy za pomoc. Ania- mama Ali i Dominika

Ania


2017-04-28

Mój synek ma obecnie 4 latka. Trafiliśmy do Pani Ani rok temu, bo Dawidek nic nie mówił, nie potrafił się bawić, miał słabą koncentrację. Wszyscy w rodzinie (a nawet inna logopedka) mówili do mnie "spokojnie, on ma jeszcze czas- zacznie sam mówić" Nieprawda! Dziś wiem, że straciłam cenny czas! Dawid przez ten rok zrobił ogromne postępy! Pani Ania nauczyła mnie jak dodatkowo pracować z dzieckiem w domu. Jest to szczera kobieta, która ma świetne podejście do dzieci. Dawidek mówi już pojedyncze zdania i zmienił się w 100%! Jestem szczęśliwa, że trafiłam do tej kobiety.

Weronika


2017-04-20

Trafiłam do Pani Ani z córką 3 letnią.Został wykonany test poszczególnych słówek do odpowiedniego wieku-diagnoza międzyzębówka.Usłyszałam o dużo pracy tak około 3 lata ale wszystko po koleji.Córka po roku czasu skończyła terapię za którą bardzo Dziękujemy Pozdrawiamy Edyta Aleksandra.POLECAM jest osobą stanowczą, wymagającą,z powołania na odpowiednim stanowisku.

Edyta


2017-02-17

Super kobieta! Szybka pomoc, szybkie efekty! Dużo tłumaczy, ma świetne podejście do pacjenta. Oprócz tego, że jestem mega zadowolona z terapii (całkowicie wyprowadziła mnie z zaburzenia), w tej kobiecie urzekło mnie to, że Pani Ania ma ogromną wiedzę, a nadal cały czas się szkoli (krótko mówiąc - inwestuje w siebie, więc ma szybkie efekty w terapii). Pozdrawiam Karolina

Karolina


2017-01-15

Najlepszy logopeda w okolicy! Zanim trafiliśmy do pani Janowskiej chodziliśmy prywatnie do innych logopedów (Nysa, Prudnik) i nie było efektów.Tak naprawdę nikt nie umiał zdiagnozować nam syna a brał się za terapię! Dopiero pani Janowska nam pomogła. Już na pierwszych zajęciach zorientowała się o co chodzi. Zrobiła badanie słuchu (audiometrem) i wszystko było już jasne - Michał źle mówił,bo miał bardzo duży ubytek słuchu! Pani Ania wysłała nas do Opola, gdzie synowi założono aparat słuchowy, dopiero wtedy przystąpiła do terapii mowy. Pani Aniu - bardzo dziękujemy za pomoc.

Anna - mama Michała


2017-01-05

Mój synek chodził do pani Ani na EEG Biofeedback. Terapii było sporo (bo i zaburzenie u syna poważne) ale warto było! Jestem mega zadowolona! Funkcjonowanie syna poprawiło się w 100%. Ja również jak inne osoby - polecam, polecam, polecam!

Katarzyna


2016-12-19

Suuuuuper logopedka, z ogromną wiedzą! Pracuje z każdym zaburzeniem mowy. Mój tato uczęszcza na zajęcia do pani Ani, bo miał udar mózgu i ma tzw. afazję. Zazwyczaj taka terapia jest bardzo długotrwała, ale my już po kilku tygodniach widzimy postępy. Z tego co wiem, pani Ania na co dzień pracuje właśnie z osobami po udarach, a swojej pracy poświęca się w 100%. Bardzo podoba mi się to, że pani Ania dokładnie tłumaczy każde ćwiczenie - dzięki czemu jestem w stanie zrozumieć trudności z jakimi boryka się mój tato i ewentualnie mu pomóc w domu poprzez kontynuowanie ćwiczeń.

Jagoda Kruk


2016-09-26

Gorąco polecam. Jeżeli ktoś szuka fachowej pomocy - pani Anna udzieli jej. Aby się przekonać, że jest to świetny logopeda - wystarczy przyjść na konsultacje. Już po pierwszym spotkaniu widać ogromną wiedzę tej logopedki. Polecam, polecam, polecam!

Milena


2016-05-25

Gorąco polecam tą logopedkę. Świetnie prowadzi zajęcia, dużo wymaga od pacjenta. Pani Ania ma swoje zasady, które przyczyniają się do systematyczności zajęć a co za tym idzie - szybkiego efektu w terapii.

Karolina - mama Wojtusia


2016-01-04

Mój synek miał 4 latka jak trafił do logopedy - p. Ani . Umiał wtedy mówić tylko kilka słów (mama, baba, da, siii). Logopeda szybko postawiła diagnozę i zaczęła intensywną terapię. Pokazywała mnóstwo ćwiczeń m.in. lewej i prawej półkuli mózgu. Po kilku miesiącach Bartuś zaczął mówić. Obecnie "szlifujemy" mowę syna. Bardzo dziękuję pani Ani za to, że dziś mogę usłyszeć od syna słowa: KOCHAM CIĘ MAMUŚ!

Wioleta


2015-09-21

Pani Anna to świetny logopeda. W pobliżu nie ma lepszego (a chodziłem z córką do wielu). Wszystko co jest napisane w poprzednich opiniach TO PRAWDA! Mało tego - pani Anna współpracuje z innymi specjalistami - dzięki temu pacjent jest objęty opieką z każdej strony! Szybkie efekty, miła atmosfera. REWELACJA

Robert Mistula


2015-06-04

Super logopeda!!!!!!!!!!!!!!!! Trafiliśmy do Pani Ani 9 miesięcy temu. Moja córeczka nie potrafiła mówić "r". Po kilku spotkaniach Kasia już pięknie mówiła "drrrrrrrrr", potem nąstąpił proces utrwalania r. Nawet nie wiedziałem, że jest aż tak dużo grup spółgłoskowych + r, które trzeba utrwalić (teraz już rozumiem, dlaczego u innych specjalistów do tej pory nie było sukcesów terapeutycznych... W całej tej terapii jest ściśle ustalona kolejność itd.) W przyszłym tygodniu kończymy zajęcia z Panią Anią. Było nam miło współpracować z tak kompetentną osobą! Dziękujemy

Darek z Kasią


2015-04-30

SERDECZNIE POLECAM PANIĄ ANIĘ, KTÓRA MA WYSOKI POZIOM WIEDZY I CIERPLIWOŚĆ DO DZIECI. BARDZO ZAANGAŻOWANA W SWOJĄ PRACĘ - NIE TYLKO Z DZIECKIEM ALE RÓWNIEŻ Z RODZICEM. CENNE BYŁY DLA MNIE INFORMACJE DO PRACY W DOMU, ABY UTRWALIĆ EFEKT ZAJĘĆ. WAŻNE JEST, ŻE PANI ANIA DIAGNOZUJE DZIECKO PODCZAS ZABAWY, CO ELIMINUJE STRES, WIĘC POLECAM ZAJĘCIA U LOGOPEDY, GDZIE WIDAĆ FACHOWOŚĆ I INDYWIDUALNE PODEJŚCIE DO DZIECKA. MÓJ SYNEK UWIELBIA UCZĘSZCZAĆ NA ZAJĘCIA DO GABINETU, KTÓRY JEST BARDZO DOBRZE WYPOSAŻONY, DUŻO POMOCY NAUKOWYCH I ZABAWEK EDUKACYJNYCH. EWA

***ewa***


2015-04-18

Pełen profesjonalizm! Rodzic siedzi na terapii, słucha, notuje, dopytuje… i pije kawkę :) Mnie najbardziej podoba się to, ze Wojtyś nigdy nie nudzi się na zajęciach. Pani Ania jest zawsze doskonale przygotowana do terapii. Dużo tłumaczy, pokazuje, daje wiele pomysłów na pracę w domu. Jednego tylko żałuję – że trafiłam do niej tak późno :)

Aleksandra


2015-03-21

Bardzo polecam logopedę - p. Annę Janowską. Jest to młoda osoba z ogromną wiedzą!!! Z moim synkiem jeździłam do wielu innych logopedów, ale niestety nikt nam nie potrafił pomóc. Kiedy trafiłam do Gabinetu Logopedycznego mgr Anna Janowska - już po krótkim czasie widziałam efekty terapii! Synek zaczął w końcu mówić!!! Bardzo, bardzo polecam!!!

mama Kacperka


2015-02-12

Współpraca logopedyczna z Panią Anią była bardzo owocna. Bardzo dziękuję za pomoc mojemu synkowi. Pozdrawiam

Krystyna


CMS Web design - Tworzenie stron www